Point West Almelo

Point West Almelo
Foto Point West Almelo
Foto Point West Almelo
Foto Point West Almelo
Foto Point West Almelo

Kantoorruimtes in het groen gelegen Point West in Almelo

Twentse gastvrijheid in optima forma. Dat is Point West.

In harmonie met z'n groene, ruimtelijke omgeving nodigt het markante kantorencomplex u uit. Om te werken, te vergaderen, te lunchen/dineren.... alles onder één dak.

Net als al die regionale, landelijke en internationale ondernemingen die reeds in Point West zijn gevestigd, zult u zich hier meteen thuis voelen.

Point West, hét centrum van het Bedrijvenpark Twente, verhuurt kantoorunits vanaf 25 m² en is daarmee ook voor startende ondernemers en kleinere bedrijven de ideale werkplek. Door de flexibele inrichting zijn de ruimten gemakkelijk aan te passen aan uw wensen.

De units zijn standaard voorzien van vloerbedekking, systeemplafonds, verwarming d.m.v. radiatoren, verlichtingsarmaturen, zonwering, kabelgoten en wandcontactdozen, mechanische ventilatie, telefoon-, fax-, en data aansluitingen.

 

Tevens beschikt Point West over het gezellig ingerichte restaurant Het Coopmanshuys, dat elke werkdag geopend is en plaats biedt aan 140 gasten. U kunt er een kop koffie of thee drinken, van een lunch genieten of een warme maaltijd nuttigen. Kortom, het restaurant biedt u alle mogelijkheden om even met iemand bij te praten, nieuwe contacten te leggen of uw zakenrelatie te onderhouden.

 

Nooit file en zo op de snelweg

Contact Point West
Ligging nabij de snelweg
Grootte vanaf 25 mē
Kantoorruimtes vanaf 25 mē
Vergaderruimtes
Gezellig restaurant
Gratis parkeergelegenheid
Groen gelegen